Opbergoplossingen voor elk type voeding
- Erik Peiren

- 30 aug 2022
- 1 minuten om te lezen
Elk type voeding heeft zijn specifieke opberg- en behandelingseigenschappen.
Voedselveiligheid moet gegarandeerd zijn doorheen de volledige lijn. In de horeca kan je zo een onderverdeling in enkele fasen maken.

goederenontvangst
bewaring
bewerking en voorbereiding
presentatie en bediening
Het spreekt voor zich dat hygiëne in elk van deze stappen van even groot belang is.
Met de juiste tools van Araven bereik je meteen een dubbel objectief: je verzekert je van een optimale hygiëne en je beperkt verspilling. Zo heeft Araven bijvoorbeeld permanente traceerbaarheidslabels geïntegreerd in hun opbergdozen. Dankzij de kleurcodering van de dozen wordt het risico op cross-contamination tot een minimum beperkt. De dozen worden op die manier telkens voor hetzelfde type voedsel gebruikt. FIFO dozen zorgen dan weer voor een optimale doorvoer en voorraadbeheersing.

Hier vind je enkele specifieke gidsen voor elke toepassing
Deze gidsen geven een uitgebreid overzicht van hoe je optimaal je keuken en koelruimtes kan inrichten en organiseren. Must-reads!
Vlees en vis
Groenten
Droge voeding
Heb je hulp nodig om je keuze te maken? Wij zijn er voor je met advies hoe je keuken in te richten met de juiste materialen en middelen.

Opmerkingen